logo-image

Facebook

Fixa fina naglar

Är det så att du vill ha snygga naglar? Då är det rätt smart att satsa på bra produkter, för både händer och naglar. Det är ju bra att ha hand om hela handen så att säga. Du bör till exempelvis se till att smörja dina händer varje dag. Se även till att vårda dina naglar. Du kan klippa och fila dem på rätt sätt samt se till att använda dig av nagelolja samt även måla dem med skyddande nagellack.

Tänk även på att inte använda dig av aceton, det torkar ut både naglar och hud. Satsa på ett bra nagelborttagningsmedel utan detta ämne i!

Ett annat sätt att få snygga naglar är att satsa på lösnaglar. Det bästa är då att gå till en salong för att fixa dem.

Fixa till snygga naglar hemma

Om du inte vill gå till en salong så kan du fixa till fina naglar hemma. Börja då med att borsta både naglar och nagelband med en mjuk nagelborst under ljummet vatten. Du bör sedan använda en så kallad pusher för att trycka tillbaka nagelbanden med. Fila dina naglar, i ett svep mer nagel.

Använd en två- eller trestegspolerare för att polera ytan och framkanten på dina naglar.Om du gör det så kommer nämligen ditt nagellack att sitta bättre. När du sedan ska lacka naglarna, börja med ett underlack sedan färgen och avsluta med ett topplack/överlack.

Du kan även se till att ta ett besöl hos en nagelteknolog!

6 Mar 2022