logo-image

Facebook

Investera i en telefonväxel

Oavsett vad man har för företag om det så är en webbyrå, ett hotell, en städfirma eller en resebyrå så har man ofta en form av administration som ska skötas. Något som ofta tar mycket tid i anspråk är att ta emot telefonsamtal. Många företag har löst det genom att ha en egen reception eller egen telefonväxel. Om man vill se till att få en enklare drift av detta så kan man byta till en specialanpassad telefonväxel. WX3 är ett företag som skapat smidiga lösningar för att fler företag ska få en enklare hantering. Med hjälp av deras system så kan ni undvika att ha en egen administration av er telefonväxel. Det gör att det blir en ökad service samt att ni kan få specialanpassningar och funktionalitet som är anpassade efter just er.

Öka er tillgänglighet

Med hjälp av WX3 och deras system och lösningar så kan ni som företag öka er tillgänglighet. Ni kan få en anknytning som är anpassad utifrån era behov med en eller flera terminaler. Ni kan även välja till att få vidarekoppling till mobil, wifi, datorn och så vidare och det gör att alla medarbetare får en högre närvaro.

Förbättrad kundhantering

Många gånger så kommer det in mängder av samtal till ett företag. Med hjälp av en ny telefonväxel så kommer alla samtal att hamna hos rätt person. Telefonväxeln fördelar alla inkommande samtal på ett mycket effektivt sätt och det gör att kundhanteringen förbättras.

5 Feb 2016