logo-image

Facebook

Kommer det bli mer rökförbud?

Rökning förbjuden

För ett gäng med år sedan kom det rökförbud inomhus på krogen och restauranger med mera. Sen i år, i somras så utökades rökförbudet med att man numera inte får röka på vissa platser. Det gäller både vanliga cigaretter och e cigg. Tycker det är lite konstigt att det även gäller att röka e cigg. Vad man kan fundera på är hur det kommer bli sen och hur vissa ska göra med det rådande förbudet. Vet att en del festivaler kommer få problem att lösa det. Sen, kan Sverige införa totalt rökförbud? Det kan nog vara svårt att få igenom. Än finns det för många rökare.

Lika bra sluta röka?

Dock kan det nog vara bra som rökare att fundera på att sluta helt. Fall det blir mer rökkförbud samt även för hälsan så att säga. Det är inte nyttigt att röka, samt att det kostar ju en del pengar. Det har ju höjts mer och mer detta med vad det kostar med ett paket. 

Hur slutar man röka då? En del klarar av att bara sluta rakt av. För andra är det inte lika lätt. Som tur är så finns det ju en massa hjälpmedel. Det är plåster, tuggummin och andra saker man kan ta till. Sedan finns det ju smarta appar med har jag sett, att ladda ner som en hjälp på vägen. Så det kanske är bra att testa, om det är så att du vill sluta röka.

13 Dec 2019