logo-image

Facebook

Led ramp hjälper dig i mörkret

Reklam är ett väldigt intressant och roligt område att jobba med men ibland behöver man bara släppa allt och unna sig lite semester. Att resa genom landet med sin bil kan vara ett bra exempel på just detta. En bilsemester kräver dock att man är förberedd och har bra belysning när mörkret faller ute på vägarna. En led ramp som extraljus brukar vara den mest optimala lösningen då den enkelt kan monteras vid nummerplåtskylten på ett smidigt sätt. Det är väldigt viktigt att man väljer en ramp som inte är för lång då utrymmet vid nummerplåtskylten är, som de flesta vet, väldigt begränsad.

Den vanligaste modellen

Det är väldigt vanligt att man väljer att installera rampen vid nummerplåtskylten då den inte tar upp så mycket plats. Den smälter dessutom in med bilens design, förutsatt att den har samma färg såklart! En 120W led ramp är standard och passar till nästan alla bilar. Det är en perfekt lösning för de förare som inte orkar att montera runda och kumpiga extraljus som förstör bilens utseende.

Bra erbjudanden speciellt under sommaren

Om man nu bestämt sig för att köpa en led ramp så är det nog bäst att genomföra sitt köp under sommaren. De flesta företag säljer väldigt lite belysning under sommarperioderna vilket medför att man som kund kan dra nytta av rabatterade priser. Är man riktigt smart så skickar man iväg ett mail till flera företag och kan på så vis dra nytta av ännu fler erbjudanden. Under lågsäsong är i princip alla butiker väldigt generösa med sina priser så det gäller att passa på!

2 Sep 2016