logo-image

Facebook

Nya behov

Som webdesigner och hemsideskapare så vet man att allting måste skräddarsys efter sin kunds behov - och behoven kan skifta från en dag till en annan. Allting är alltid i ständig rörelse och det gäller även andra saker. Nu när sommaren smyger sig på, eller den kom väl kanske snarare med ett riktigt brak i år, så kommer nya behov med den. Kanske har du köpt villa, köpt en båt eller en häst - eller så kanske du har skaffat en husvagn som du ser fram emot att köra omkring med i våra vackra landskap under semestern? Alla typer av släp kräver att ens bil har dragkrok och precis som att kunder för webfirmorna har unika behov så har varje bil också sina unika behov när det gäller dragkrok. Det går INTE att hugga första, bästa dragkrok utan köpet av en dragkrok ska ske med kunskap i bagaget.

Köp din dragkrok hos dragkroksproffsen

Vår rekommendation för dig som ska köpa en dragkrok till bilen inför sommaren är att köpa din dragkrok hos drakkroksproffset bilenochjag.se. På deras hemsida, som för övrigt är exemplariskt uppbyggd, hittar du all information du behöver för att göra ett medvetet köp, dessutom hjälper de dig med enastående service om du har frågor eller funderingar.

När det gäller att montera dragkroken så kan du välja att antingen göra det själv, eller låta Bilen & Jag hjälpa till även med den biten. Monteringen av dragkroken måste ske enligt instruktionerna för att anordningen ska vara giltig så har du ingen erfarenhet kan det vara en god idé att överlämna uppgiften åt de som kan.

15 May 2016