logo-image

Facebook

Roligt för alla arbetskamrater

Reklam är roligt att arbeta med, men ibland kan man behöva komma ut och göra något annat med sina kollegor. Det finns massa roliga aktiviteter som man kan göra tillsammans. En sådan sak är bubbleball. Ett företag som erbjuder företag att boka detta är bestevent.se. Bubbleball är en slags fotboll, fast man har på sig jättestora bubblor. Denna idé kom till av två norska killar som uppfann det 2011. Detta är en aktivitet som passar familjer, kompisgäng och arbetskamrater.

Bubble Ball passar alla företag och privatpersoner

Bubble Ball är en bra aktivitet som passar alla typer av events och personer och kan göras av företag som oss som vill göra nåt kul tillsammans, men även av er om ni vill ha en familjedag eller om ni är ett kompisgäng ute på äventyr. Det är även en perfekt aktivitet för en möhippa eller en svensexa. Lägg även till en så kallad 4-kamp. Då spelar ni först Bubbleball, sedan så får ni även tävla inom jättesäckhoppning, prickskjutning mot ett mål och dragkamp.

Boka er aktivitet hos Best Event

Best Event är det företag som erbjuder dessa aktiviteter. De de tar emot bokningar från hela landet. Best Event har kontor i städer som Umeå, Stockholm och Malmö. Med detta företag kan ni skräddarsy en heldag tillsammans och få minnen för livet. Glöm inte att ta med kameran! Så kan ni visa dem som inte var med hur roligt ni hade det på er dag med Bubble Ball.

3 Feb 2016